محل کلینیک

اصفهان نجف‌آباد، خیابان شریعتی -سه راه فرهنگ - مجتمع نکین- طبقه پنجم

رزرو نوبت

031-42316924

روزهای کاری

دوشنبه -سه شنبه - پنج شنبه

محتوای جدول

تزریق فیلر معمولا برای رفع چروکهای صورت، دور دهان، چشمها، ابروها، لیفت گونه ها و برجسته سازی لبها و رفع چین های بینی ،زاویه سازی صورت و رفع نقوص بینی مورد استفاده قرار می گیرند.

تزریق فیلر چیست؟

تزریق فیلر و تزریق ژل از خدمات زیبایی کلینیکهای پزشکی زیبایی  است که این درمان کم و بیش ساده و علمی بحساب می آید.
درمان فیلر برای حجم دادن به شیار‌ها و چروک‌های پوست، برجسته کردن لب‌ها و گونه‌ها، ترمیم جای جوش‌ها و لیفتینگ پوست به‌حساب آمده ودر کلینیک سرو کلیه خدمات جوانسازی فیلر تحت نظر پزشک انجام می شود.
فیلرها مواد ژل مانندی هستند که قسمت عمده آنها از اسید هیالورونیک تشکیل شده است.اسید هیالورونیک ماده ای است که بطور طبیعی در پوست وجود دارد و نقش مهمی را در آبرسانی و حجم دهی به پوست ایفا می کند.
درصورتی‌که قصد استفاده از درمان فیلر را برای قسمت‌های مختلف صورت خود دارید، می‌خواهید حجم لب یا گونه خود را افزایش دهید و یا علاقه دارید تا با این تکنیک پزشکی کم و بیش کم‌خطر آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم که مقاله پیش رو به‌طور کامل مطالعه کنید.

تزریق فیلر وانواع آن

هیالورونیک اسید Hyaluronic Acid (HA)

هیالورونیک اسید، از ماده ای سازگار با بدن ساخته شده است و سبب چاق یا پر شدن قسمت مورد نظر می شود. این نوع ژل، بافتی نرم و ژله ای مانند دارد و محبوب ترین و مرسوم ترین فیلر در سراسر جهان می باشد. فیلر های هیالورونیک اسید، نتیجه ای موقت دارند، که بازه ی آن حدود 6 تا 12 ماه است. اکثر فیلر های هیالورونیک با لیدوکائین (بی حس کننده ی موضعی) ترکیب می شوند تا در زمان درمان و بعد از تزریق، افراد حس ناخوشایند کمتری داشته باشند.

کلسیم هیدروکسیل اپاتیک Calcium Hydroxylapatite (CaHA)

کلسیم هیدروکسیل اپاتیک ماده ی است که از استخوان بدن انسان حاصل می شود این ماده برای استفاده در فیلر ها به صورت میکروسکوپی در ژل های نرم دیده می شود، ثبات این فیلر ها به طور معمول بیشتر از فیلر های نوع هیالورونیک می باشد و دوام آن به طبع بیشتر خواهد بود و در بیشتر موارد، دوام آن به 12 ماه می رسد، استفاده از این فیلر های کلسیم هیدروکسیل اپاتیک سبب تحریک تولید کالوژن ها می شود و بیشتر برای خط های عمیق صورت و همچنین چین و چروک های عمیق مورد استفاده قرار می گیرد.

چربی انسانی Autologous fat

در این نوع تزریق فیلر، چربی بدن خود فرد، توسط تجهیزات خاص، از بدن گرفته می شود و پس از قرار دادن در دستگاه سانتریفوژ، مورد استفاده برای تزریق قرار می گیرد. دستگاه سانتریفوژ، چربی برداشته شده را برای تزریق در صورت فرد یا نقطه ی مورد نظر تزریق آماده می کند. واژه ی Autologous، به معنی «حاصل شده از بدن یک شخص مشخص» است. چربی برداشت شده از بدن به صورت تصفیه شده به پوست صورت تزریق می شود تا به گونه ها و شقیقه ها، قسمت زیری چشم و دیگر قسمت های مورد نیاز، حجم مد نظر را بازگرداند. این نوع تزریق از چربی فقط باید توسط پزشک متخصص پوست و مو انجام شود تا نتیجه ای بدون نقص و امن از آن حاصل شود

پلی ال لاکتیک اسید Poly-L-lactic Acid

پلی ال لاکتیک اسید، سازگار با محیط است و این بدان معناست استفاده از آن در بدن ضرری به بدن انسان نمی رساند و سال هاست از آن در تجهیزات پزشکی استفاده می شود؛ مانند بخیه های جذب شونده. محصولات پلی ال لاکتیک اسید، جزو محرک های کلاژن دسته بندی می شود. استفاده از پلی ال لاکتیک اسید، برای چین و چروک های عمیق صورت مورد استفاده قرار می گیرد و دوام آن به 2 سال می رسد.

تزریق فیلر بینی

نواحی تزریق فیلرصورت

تزریق فیلر لب

در تزریق لب ها شاهد برجسته شدن و بزرگتر شدن لب ها هستیم. امروزه تزریق فیلرها توانسته است نقص های لب را به خوبی پوشش دهد. در این نوع تزریق از فیلر های مختلفی می توان استفاده کرد. این تزریق بر روی لب و همچنین در نواحی اطراف لب صورت می گیرد. در تزریق فیلر در لب از هیالورونیک اسید استفاده می شود که ماندگاری آن در حدود 6 تا ۱۲ ماه است. ژل های پاژ و سیلیکون ها، از جمله مواردی بودند که قبلا به جای ژل هیالورونیک استفاده می شدند، اما به دلیل پرخطر بودن آنها، مجوز استفاده ندارند.مادلینگ بسیار زیبای لب، از جمله مزیت های تزریق ژل هیالورونیک اسید می باشد.

تزریق فیلر در صورت

برای رهایی از پوست های افتاده و چین و چروک های موجود که اکثر آنها به هنگام کهولت سن پدید می آیند، می توان از تزریق فیلر ها در صورت استفاده کرد. این نوع تزریق در نواحی مختلف از صورت افراد امکان پذیر است

تزریق فیلر گونه

تزریق هایی که در آن از فیلر های گونه استفاده می شود عموما از کلاژن ها تشکیل شده اند و به گونه، شکل و حالت برجسته می دهند. در خصوص ماندگاری تزریق فیلر به گونه ها باید گفت که این امر کاملا وابسته به نوع فیلر مورد استفاده دارد؛ فیلر های اسیدی می توانند حداکثر تا ۱۲ ماه، ماندگاری داشته باشند. بعضی نام های تجاری جدید، مانند الانسه، که کلاژن ساز بوده و هیالورونیک اسید نیستند، ممکن است بین ۱ تا ۴ سال دوام داشته باشند.

تزریق فیلر برای خط خنده

در صورت آقایان و خانم ها، نواحی وجود دارد که مستعد چین و چروک می باشد. برای مثال، خط اخم عمیق، و یا خط لبخند، خط اشک، و یا خط اندوه. برای رفع چین در این نواحی، بهترین گزینه، تزریق فیلر هیالورونیک اسید است.

تزریق فیلر چانه

داشتن چانه ی برجسته می تواند در زیبایی صورت بسیار مورد اهمیت باشد. این کار، با تزریق فیلر به چانه امکان پذیر است و در صورت استفاده از ژل هیالورونیک اسید، دوام آن بین ۶ تا ۱۲ ماه است. این نوع تزریق هم برای زنان و هم برای مردان صورت می گیرد و می تواند نقش مهمی در زیبایی صورت فرد داشته باشد.

فیلر خط اخم

با افزایش سن در افراد، شاهد از بین رفتن کلاژن پوست، و خاصیت ارتجاعی خواهیم بود که نتیجه آن، افزایش چین و چروک، مخصوصا در اطراف چشم و ابرو است. به وجود آمدن خطوط اخم از عواملی است که برای برطرف کردن آن می توان از تزریق فیلر در این خطوط استفاده کرد

تزریق فیلر چین و چروک

در صورت آقایان و خانم ها، نواحی وجود دارد که مستعد چین و چروک می باشد. برای مثال، خط اخم عمیق، و یا خط لبخند، خط اشک، و یا خط اندوه. برای رفع چین در این نواحی بعد از بوتاکس می توان گفت  بهترین گزینه، تزریق فیلر هیالورونیک اسید است

تزریق فیلر بینی

از تزریق فیلر ها در بینی، می توان برای برطرف کردن قوز های بینی، فرورفتگی های بینی و دیگر معایب بینی استفاده کرد. در این روش از یک سوزن کوچک و ظریف برای تزریق مواد هیالورونیک اسید در بینی استفاده می شود.

تزریق فیلر زیر چشم

سیاهی و گودی زیر چشم که بنا به دلایل مختلف در صورت افراد دیده می شود با استفاده از فیلر زیر چشم قابل درمان می باشد. در خصوص مدت زمان ماندگاری این نوع فیلر باید گفت که این فیلر دائمی نمی باشد ولی ماندگاری آن در افراد مختلف متفاوت است.

تزریق فیلر برای جای جوش

تزریق فیلر، پر کننده ها ممکن است برای ایجاد یک بافت نرم در جای جوش ها و آکنه ها استفاده شود. برای تشخیص امکان این امر، معاینه و نظر متخصص پوست و مو الزامی است زیرا ممکن است با روش مزونیدلنیگ ، این مشکل حل شود.
ژل‌ها در واقع حجم دهنده هایی هستند که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده اند و تزریق ژل، به عنوان یکی از خدمات رایج در کلینیک سرو و مراکز زیبایی بعنوان یک خدمت جوانسازی و زیبایی شناخته شده است.

تزریق ژل چیست؟

خانواده ژل‌ها، خود، نوعی از انواع مختلف فیلرها هستند،فیلر یا همان پر کننده، یک لایه و یا یک بافت بسیار نرم است که به زیر پوست تزریق می شود و هدف اصلی از تزریق ژل، پر کردن چین و چروک های صورت، بازگرداندن ظاهر و بافتی نرم تر به صورت، حجم دهی و جوانسازی می باشد.
تزریق ژل‌ لب و … به طور کلی، تزریق فیلرها به لب، برای برطرف کردن نقص های لب در افراد صورت می گیرد. برخی از افراد از لب های نازک، کوچک و یا بد شکل خود رضایت ندارند و لازم است که تزریق فیلر برای آنها انجام گردد.
از آنجا که فرم لب ها می تواند در میزان زیبایی افراد تأثیر بسزایی داشته باشد، این افراد تصمیم به تزریق فیلر همان مواد حجم دهنده به لب های خود می گیرند.
لازم است افراد تفاوت فیلر لب با تزریق ژل را و هم چنین مزایا و معایب هر روش و مراقبت های قبل و بعد از انجام این کار را بدانند و مناسب با نیاز خود برای تزریق این مواد اقدام نمایند.

مزیت استفاده از تزریق ژل این است که در مقایسه با چربی تورم و درد بسیار کمتری دارد. برای تزریق چربی نیاز است که فرد به اتاق عمل برده شود، اما به دلیل آماده بودن ژل در مطب و به صورت سرپایی نیز می توان آن را تزریق کرد.

تزریق ژل لب

تفاوت تزریق ژل و تزریق فیلر

برای شناخت بهتر تفاوت تزریق فیلر با تزریق ژل باید انواع این دو نوع تزریق را از لحاظ جنس مواد تزریق شونده و همچنین نام‌های تجاری آنها بشناسیم که در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد:

تزریق ژل:

مهم ترین و البته بهترین ژل‌های موجود که امروزه مراکز سلامت و زیبایی از آنها استفاده می نمایند ژل هیالورونیک اسید می باشد.

تزریق فیلر:

اگر جز آن دسته از افراد هستید که با تغییر رژیم غذایی صورتتان بلافاصله لاغر می شود، تزریق فیلر می تواند بسیار موثر باشد زیرا با استفاده از انواع فیلر می توانید فرو رفتگی های صورت را کاملا پر کنید از مهم ترین فیلرها برای تزریق، می‌توان به چربی انسانی و یا هیالورونیک اسید اشاره نمود.
تزریق فیلر، در واقع تزریق یک ماده پر کننده (filler)، در محلی از بدن، زیر پوست، برای پر کردن ناحیه، با یک هدف خاص است. استفاده از پر کننده، در اکثر موارد برای تغییر ظاهر پوست و زیبایی و در مواردی، برای درمان یا بهبود کیفیت پوست کاربرد دارد.
ماده ای که به عنوان فیلر از آن استفاده می شود، ممکن است چربی (fat)، ژل (gel) یا گاز (gas) باشد. روش دیگری که برای پر کردن از آن استفاده می شود، پروتز گذاری است که در مراکز جراحی انجام می گیرد.

تزریق ژل در قسمت های دیگری از صورت نیز اتفاق می افتد. افراد علاوه بر تزریق ژل در لب‌ها و گونه های خود، برای برطرف کردن قوز موجود در بینی، برای از بین بردن گودی و سیاهی‌های موجود در زیر چشم (تزریق در پوست زیر چشم)، برای رفع چین و چروک های موجود در پیشانی، خط اخم و خط خنده و مواردی دیگر نیز ازاین تزریق استفاده می کنند.

بنابراین توصیه می شود این جوانسازی را زیر نظر پزشک در کلینیک های زیبایی و پزشکی انجام دهید تا همه موارد دقیق بررسی شده و پشیمانی بدنبال نداشته باشد.

هر دو روش تزریق (تزریق ژل و تزریق فیلر) روش های خطرناکی نیستند و سلامت افراد را تهدید نخواهند کرد، اما مسأله‌ی مهم این است: آیا کسانی که این تزریق را انجام می دهند دارای مجوزها و تاییدیه‌هایی دال بر صلاحیت آنها برای انجام این عمل هستند یا خیر.

چه کسانی نباید تزریق ژل انجام دهند؟

امروزه افراد زیادی برای برطرف کردن نقص های موجود بر پوست خود اقدام به تزریق ژل و یا تزریق فیلر می نمایند، این تزریق ها می تواند به دلیل زیبایی و یا جوانسازی پوست صورت گیرد. اما بهتر است بدانید افراد زیر باید از اینکار اجتناب نمایند:

  • زنان باردار یا شیرده
  • افرادی که سابقه بیماری‌های خود ایمنی همچون آسم و آلرژی دارند
  • افراد مبتلا به دیابت که از انسولین استفاده می‌کنند
  • افراد دارای بیماری‌های خود ایمنی شدید مانند لوپوس و روماتیسم و سندرم نفروتیک
  • افرادی با سابقه سکته قلبی
  • افرادی که از داروی آسپیرین یا وارفارین استفاده می‌کنند
  • سابقه خون لخته شده و ترومبوز ورید‌های عمقی
  • افرادی که به خاطر بیماری قلبی از دارو‌های مختلف استفاده می‌کنند
  • افراد با سابقه سکته مغزی
تزریق فیلر و ژل

نکات مهم در تزریق ژل

تزریق ژل یکی از روش های جوانسازی پوست است که معمولا بلافاصله بعد از جلسه درمان، اثرات آن قابل مشاهده هستند.
معمولا مقداری کبودی، قرمزی و ورم در ناحیه درمان وجود دارد که باعث می شود، اثرات درمان به طور کامل مشهود نباشد، که البته در مدت کوتاهی کاملا برطرف می شود.
برای مشاهده تاثیر حداکثری تزریق ژل نیاز به ۲ الی ۴ هفته زمان است.
بعد از تزریق ژل یا تزریق فیلر خارش و حساسیت به لمس در مجاورت محل تزریق، احساس می شود. این عوارض موقتی هستند و به زودی برطرف می شوند.
کمپرس سرد به کاهش کبودی کمک زیادی می کند. علاوه بر این، معمولا کرم ها و پمادهای حاوی عصاره گیاه آرنیکا یا مکمل بروملائین نیز در کاهش کبودی موثر هستند.
برای تسکین درد از داروهایی از قبیل آسپیرین یا داروهای غیراستروئیدی از قبیل ایبوپروفن یا ژلوفن استفاده کنید. این داروها سبب رقیق شدن خون و افزایش احتمال خونریزی و کبودی می شوند.
انجام ورزش و فعالیت های فیزیکی سنگین به مدت ۲ هفته ممنوع است؛ زیرا انجام این فعالیت ها سبب افزایش شدت کبودی و تورم می شود.لطفا برای شروع فعالیت های خود با پزشک کلینیک مشورت نمایید.
بعد از تزریق ژل، وجود آب کافی در بدن برای دستیابی به بهترین نتایج ضروری است.
بلافاصله بعد از تزریق ژل، افراد مجاز به آرایش و اصلاح صورت نیستند. معمولا بعد از گذشت ۱ هفته به افراد اجازه آرایش و اصلاح صورت داده می شود.

تاثیر حداکثری تزریق ژل چقدر زمان نیاز دارد؟

برای مشاهده تاثیر حداکثری تزریق ژل نیاز به ۲ الی ۴ هفته زمان است.

آیا عوارض ژل زیاد است؟

کمی خارش و حساسیت و کبودی بعد از تزریق ژل وجود دارد که به زودی برطرف می شود.

آیا زنان باردار و شیرده می توانند تزریق ژل یا فیلر انجام دهند؟

زنان باردار و شیرده از انجام فیلر باید خودداری کنند.